Dievčenská flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna

Dievčenská flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna

Dievčenská flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenská flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna - popis produktu

Dievčenská flísová spodná termobielizeň (vrchná časť). Produkt vyrobený z mäkkého mikroflísu s technológiou 4FWarm, ktorá zaručuje správny tepelný komfort. Flís má vysoké termoizolačné vlastnosti, vďaka ktorým vás udrží v teple aj pri aktivitách v nepriaznivom počasí. Jemný a mäkký na dotyk materiál. Pri kontakte s vlhkosťou rýchlo schne. Pod krkom má krátky zips, ktorý môžete rozopnúť, keď potrebujete zlepšiť prúdenie vzduchu.. Flísová mikina je hrejivá vrstva (second layer), ktorú môžete nosiť pod bundou alebo lyžiarskou kombinézou. Produkt sa bude hodiť napríklad pri lyžovaní, snowboardingu, trekingu, behu alebo každodennom používaní.   Spodná termobielizeň na nízke teploty - VLASTNOSTI: produkt určený ako druhá vrstva oblečenia (second layer), vo vnútri hrejivý mikroflís, raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu, stojačik s krátkym zipsom chráni krk pred chladom, technológia 4FWarm zaručuje tepelný komfort.

Produkt Dievčenská flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna patrí do skupiny produktov Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F JUNIOR, vo farebnej verzii ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dievčenská spodná bielizeň od značky 4F JUNIOR, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Dievčenská flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaBielizeň, Spodná bielizeň, Dievčenská spodná bielizeň, Termobielizeň
Značka4F JUNIOR
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenská flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna - história ceny a dostupnosti

Dievčenská flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenská flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?