Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) #7949166

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) #7949166

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) #7949166

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 22,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) - popis produktu

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava). Produkt vyrobený z elastického materiálu pomocou bezšvovej technológie. Technológia 4FSkin zaručuje ideálnu priliehavosť a prináša voľnosť pohybu. Použili sme rýchloschnúce vlákna 4FDry, ktoré zaisťujú správnu tepelnú reguláciu a odvod vlhkosti počas zimných aktivít. Produkt je ideálny ako prvá vrstva oblečenia (first layer).   Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) - VLASTNOSTI: priliehavý strih, produkt určený ako prvá vrstva oblečenia (first layer), raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu, bezšvová konštrukcia chráni pokožku pred podráždením, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok, elastický, funkčný materiál vyrobený v technológii 4FSkin je priliehavý k telu a tým poskytuje používateľské pohodlie.

Tento produkt nájdete v skupine Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F JUNIOR, vo farebnej verzii prášková ružová, ružová a je vhodný female.

Produkt Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) #7949166 patrí do skupiny produktov Dievčenská spodná bielizeň od značky 4F JUNIOR, farebné prevedenie je prášková ružová, ružová a je navrhnutý female.

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) - parametre produktu

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) - história ceny a dostupnosti

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenská bezšvová spodná termobielizeň (súprava) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?