Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - tmavomodrá #7996783

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - tmavomodrá #7996783

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - tmavomodrá #7996783

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - tmavomodrá - popis produktu

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodný časť). Produkt vyrobený z rýchloschnúceho a odvádzajúceho vlhkosť materiálu, ktorý pomáha udržiavať stálu telesnú teplotu počas namáhavej činnosti. Bezšvová konštrukcia a elastické vlákna sa ľahko prispôsobia vášmu telu a poskytnú efekt 'druhej kože'. Mäkký úplet nespôsobuje odreniny a je bezpečný pre oblasti najviac vystavené podráždeniu. Bezšvové termolegíny to základná vrstva (first layer), ktorá je ideálna napríklad na lyžovanie, snowboarding, treking, bežecký tréning alebo každodenné použitie.   Pánska bezšvová lyžiarska spodná termobielizeň - VLASTNOSTI: dĺžka po členok, produkt vyrobený z elastického, bezšvového materiálu s technológiou 4FSkin, produkt určený ako prvá vrstva oblečenia (first layer), ploché švy a elastické nite predchádzajú podráždeniu pokožky, materiál 4FDry zaisťuje odvod vlhkosti navonok.

Tento produkt nájdete v skupine Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii tmavě modrý, tmavomodrá, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný male.

Produkt Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - tmavomodrá #7996783 patrí do skupiny produktov Pánska spodná bielizeň od značky 4F, farebné prevedenie je tmavě modrý, tmavomodrá, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - tmavomodrá - parametre produktu

Farbatmavomodrá
Určeniemale
KategóriaBielizeň, Spodná bielizeň, Pánska spodná bielizeň, Termobielizeň
Značka4F
Farbatmavě modrý, tmavomodrá
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - tmavomodrá - história ceny a dostupnosti

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - tmavomodrá - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - tmavomodrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?