Pánska bezšvová spodná termobielizeň (vrchná časť) s Merino vlnou - čierna

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (vrchná časť) s Merino vlnou - čierna

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (vrchná časť) s Merino vlnou - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 59,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (vrchná časť) s Merino vlnou - čierna - popis produktu

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (vrchná časť) s Merino vlnou. Produkt vyrobený z ľahkého, elastického úpletu s vysokým obsahom vlny Merino. Materiál zaisťuje prirodzenú termoreguláciu a má antibakteriálne vlastnosti. Spomaľuje vznik nepríjemných pachov a znižuje riziko podráždenia pokožky. Rýchloschnúca úprava podporuje odvod vlhkosti a udržuje telesnú teplotu. Bezšvové termotričko to základná vrstva (first layer), ktorú môžete nosiť pod bundou alebo lyžiarskou kombinézou. Produkt sa bude hodiť napríklad pri lyžovaní, snowboardingu, trekingu, behu alebo každodennom používaní.   Pánska bezšvová spodná termobielizeň (vrchná časť) - VLASTNOSTI: zaokrúhlený výstrih, produkt určený ako prvá vrstva oblečenia (first layer), produkt vyrobený z priliehavého, ľahkého materiálu s technológiou 4FSkin, ploché švy predchádzajú podráždeniu pokožky, vysoký obsah Merino vlny, raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu, rýchloschnúce vlákna 4FDry zaisťujú odvod vlhkosti navonok, technológia 4FWarm podporuje udržiavanie stálej telesnej teploty.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný male.

Produkt Pánska bezšvová spodná termobielizeň (vrchná časť) s Merino vlnou - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánska spodná bielizeň od značky 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (vrchná časť) s Merino vlnou - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaBielizeň, Spodná bielizeň, Pánska spodná bielizeň, Termobielizeň
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (vrchná časť) s Merino vlnou - čierna - história ceny a dostupnosti

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (vrchná časť) s Merino vlnou - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (vrchná časť) s Merino vlnou - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?