Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - morská zelená

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - morská zelená

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - morská zelená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - morská zelená - popis produktu

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť). Tento produkt sme ušili z elastického materiálu s technológiou 4FSkin. Vďaka použitiu elastických vlákien legíny tesne priliehajú k telu a pôsobia ako druhá pokožka. Rýchloschnúca úprava materiálu zaručuje správny odvod vlhkosti navonok. Bezšvová konštrukcia je bezpečná pre oblasti náchylné na podráždenie, čo prispieva k pohodliu, najmä počas dlhých hodín na svahu. Bezšvové termolegíny to základná vrstva (first layer), ktorá je ideálna napríklad na lyžovanie, snowboarding, treking, bežecký tréning alebo každodenné použitie.   Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - VLASTNOSTI: produkt určený ako prvá vrstva oblečenia (first layer), minimálny počet švov chráni pokožku pred podráždením, elastický, funkčný materiál vyrobený v technológii 4FSkin je priliehavý a tým poskytuje pohodlie a maximálnu voľnosť pohybu.

Tento produkt nájdete v skupine Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii morská zelená, mořský zelený, tyrkysová, tyrkysový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný male.

Produkt Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - morská zelená patrí do skupiny produktov Pánska spodná bielizeň od značky 4F, farebné prevedenie je morská zelená, mořský zelený, tyrkysová, tyrkysový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - morská zelená - parametre produktu

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - morská zelená - história ceny a dostupnosti

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - morská zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - morská zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?