Dámsky ruksak Rene 2v1 Orion

Dámsky ruksak Rene 2v1 Orion "ČIERNY"

Dámsky ruksak Rene 2v1 Orion

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky ruksak Rene 2v1 Orion "ČIERNY" - popis produktu

Kabelka alebo ruksak? Máme pre Vás riešenie vo forme ruksakov Rene 2v1, ktoré môžete jednoducho nosiť aj ako kabelku vďaka variabilným odnímateľným popruhom.Čierna kabelka je nesmrteľná klasika. Každá žena jednu potrebuje a túži ju mať inú ako ostatné. Originálne detaily na čiernej koži ponúkajú nekonečné možnosti štýlov. Kolekcia kabeliek Orion, to je nadčasová elegancia podľa nových pravidiel. Ktorej dovolíte na Vás zažiariť? Ruksak Rene 2v1 prekvapí v zimnej kolekcii novým štýlovým prevedením. Ženy si už stihli obľúbiť jeho praktické dvojaké využitie, no s čiernou výšivkou dodáva pojmu športová elegancia úplne nový význam. Ako stvorený pre ženu, ktorá je vo dne, v noci tam, kde sa niečo deje.

Produkt Dámsky ruksak Rene 2v1 Orion "ČIERNY" je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 22 x 26 x 7, farebné prevedenie je ČIERNA, materiál je pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske ruksaky od značky Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 22 x 26 x 7, farebné prevedenie je ČIERNA, je vyrobený z materiálu pravá koža, nájdete ho u predajcu Dajanarodriguez.sk.

Dámsky ruksak Rene 2v1 Orion "ČIERNY" - parametre produktu

FarbaČierna
VeľkosťČierna
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Ruksaky, Dámske ruksaky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť22 x 26 x 7
FarbaČIERNA
Materiálpravá koža
E-shopDajanarodriguez.sk

Dámsky ruksak Rene 2v1 Orion "ČIERNY" - história ceny a dostupnosti

Dámsky ruksak Rene 2v1 Orion "ČIERNY" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky ruksak Rene 2v1 Orion "ČIERNY" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?