Dámsky batoh kabelka pastelovo oranžový - Maria C Otoros

Dámsky batoh kabelka pastelovo oranžový - Maria C Otoros

Dámsky batoh kabelka pastelovo oranžový - Maria C Otoros

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky batoh kabelka pastelovo oranžový - Maria C Otoros - popis produktu

Perfektným módnym doplnkom každej ženy či slečny sa stane tento marhuľovo oranžový, stredne veľký, syntetický batôžtek od značky Maria C . Jarná a letná sezóna je v plnom prúde a tak sa zlaďte do mesta alebo na prechádzku do parku. ✅ 2v1! Batoh je možné nosiť aj cez rameno a to ako kabelku! Ide o batoh/kabelku s chlopňou na magnet a hneď na prednej strane sú dve vrecká. Boky disponujú dvoma voľnými vreckami na desiaty a vo vnútri hlavného vrecka so zipsom sú tri klasické priehradky na telefón, make-up a drobnosti. Batoh je možné prenášať aj za pevnejšie zaguľatené ucho a popruhy sú podšité látkou. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery: 27 x 34 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Dĺžka ucha: 23 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: MC358

Produkt Dámsky batoh kabelka pastelovo oranžový - Maria C Otoros je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Maria C. v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke Maria C., nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky batoh kabelka pastelovo oranžový - Maria C Otoros - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Kabelky, Stany, Dámské kabelky, Dámske batohy
ZnačkaMaria C.
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky batoh kabelka pastelovo oranžový - Maria C Otoros - história ceny a dostupnosti

Dámsky batoh kabelka pastelovo oranžový - Maria C Otoros - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky batoh kabelka pastelovo oranžový - Maria C Otoros - ako nakúpiť najvýhodnejšie?