Dámska kabelka do ruky marhuľovohnedá - Maria C Mikaela hnedá

Dámska kabelka do ruky marhuľovohnedá - Maria C Mikaela hnedá

Dámska kabelka do ruky marhuľovohnedá - Maria C Mikaela hnedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky marhuľovohnedá - Maria C Mikaela hnedá - popis produktu

Luxusná marhuľovohnedá dámska koženková kabelka s retiazkovým uchom, od Maria C. Pod elegantnou chlopňou v tvare „V“, ktorá sa uzatvára magnetickým cvokom, je hlavné vrecko rozdelené na tri časti, z ktorých prostredná má zips. Kabelka má tmavostrieborné kovanie. Nechýba dlhý prídavný popruh na nosenie cez plece či do kríža. Táto elegantná kabelka bude zdobiť vaše outfity pri každej príležitosti. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní!   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavostrieborná Rozmery (max.): 25 x 18 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 33 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľný, odnímateľný Kód tovaru: MC487

Produkt Dámska kabelka do ruky marhuľovohnedá - Maria C Mikaela hnedá patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Maria C., farebné prevedenie je hnedá v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky do ruky od značky Maria C., farebné prevedenie je hnedá, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Produkt Dámska kabelka do ruky marhuľovohnedá - Maria C Mikaela hnedá patrí do skupiny produktov Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka Maria C., farebné prevedenie je hnedá, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka do ruky marhuľovohnedá - Maria C Mikaela hnedá - parametre produktu

Dámska kabelka do ruky marhuľovohnedá - Maria C Mikaela hnedá - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky marhuľovohnedá - Maria C Mikaela hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky marhuľovohnedá - Maria C Mikaela hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?