Dámsky mestský batoh kabelka béžový - Maria C Exlov

Dámsky mestský batoh kabelka béžový - Maria C Exlov

Dámsky mestský batoh kabelka béžový - Maria C Exlov

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky mestský batoh kabelka béžový - Maria C Exlov - popis produktu

Nová generácia štýlových batôžkov od Maria C. je práve teraz na našom eshope! Stredný dámsky batoh v béžovej farbe dodá šmrnc každému outfitu. ✅ 2v1! Batoh poslúži aj ako kabelka a to vďaka popruhom, ktoré sú spojené do jedného. Rozhodne Vás zaujme prešívanie na prednej strane. Nad prešívaním je väčšie vrecko na zips. Hlavná časť batohu je pod malou chlopňou, otvára sa zipsom. Vnútri batohu sú klasické vrecká a navyše je priestor rozdelený na dve časti pomocou vrecka so zipsom. Nosiť ho teda možno ako batoh na ramenách, ako kabelku cez rameno, alebo aj v ruke za pevnejšie zaguľatené ucho. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 30 x 32 x 15 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 28 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: MC981

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Maria C. v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámsky mestský batoh kabelka béžový - Maria C Exlov patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke Maria C., nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mestské batohy od značky Maria C., nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámsky mestský batoh kabelka béžový - Maria C Exlov - parametre produktu

Dámsky mestský batoh kabelka béžový - Maria C Exlov - história ceny a dostupnosti

Dámsky mestský batoh kabelka béžový - Maria C Exlov - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky mestský batoh kabelka béžový - Maria C Exlov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?