Dámska kabelka cez rameno oranžová - Maria C Federica

Dámska kabelka cez rameno oranžová - Maria C Federica

Dámska kabelka cez rameno oranžová - Maria C Federica

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez rameno oranžová - Maria C Federica - popis produktu

Prednú stranu kabelky zdobí atypický pruh s prúžkami, na ktorom je všité uzatvárateľné vrecko. Hlavný úložný priestor je rozdelený na dve časti stredovým zipsovým vreckom. Dovnútra tak pohodlne roztriedite svoje veci. Pre drobnosti tu máte všité vrecko do podšívky a otvorené priehradky. Zadná strana má tiež vrecko na zips. Ku kabelke je aj nastaviteľný prídavný popruh. Celá kabelka je ušitá v zladených odtieňoch a vy tak zanecháte dojem. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 37 x 34 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 47 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MC379

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Maria C. v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kabelka cez rameno oranžová - Maria C Federica patrí do skupiny produktov Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Maria C., nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kabelka cez rameno oranžová - Maria C Federica - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaVrecká, Kabelky, Dámské kabelky, Kabelky cez rameno
ZnačkaMaria C.
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka cez rameno oranžová - Maria C Federica - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez rameno oranžová - Maria C Federica - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez rameno oranžová - Maria C Federica - ako nakúpiť najvýhodnejšie?