Dámske tréningové topánky GECKO LITE X s priedušným zvrškom #7764035

Dámske tréningové topánky GECKO LITE X s priedušným zvrškom #7764035

Dámske tréningové topánky GECKO LITE X s priedušným zvrškom #7764035

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske tréningové topánky GECKO LITE X s priedušným zvrškom - popis produktu

GECKO LITE X je model dámskej tréningovej obuvi s viacdielnym zvrškom vyrobeným z kombinácie ľahkých a moderných materiálov (mikrovlákno/priehľadná sieťovina/elastan). Pri vytváraní medzipodrážky sme použili dvojitý proces tvarovania. Vďaka tomu sme získali vysokú úroveň stability a tlmenia otrasov, čo vám umožní pohodlný tréning. Na dezéne sme vytvorili špeciálny vzor inšpirovaný textúrou končatín gekóna. Profilovaný jazyk a manžeta umožňujú presnú priliehavosť a chránia pred odreninami. Tvarovaná stielka z EVA peny absorbuje energiu pri kontakte so zemou.   Dámske tréningové topánky GECKO LITE X s priedušným zvrškom - VLASTNOSTI: drop (pokles): 10 mm, nízky profil zvršku, dodatočná podpora v oblasti achillovej šľachy zaručuje väčšie pohodlie, tvarovaná stielka z EVA peny absorbuje energiu pri kontakte so zemou, viacprvkový priliehavý zvršok vyrobený z kombinácie textúrovaného mikrovlákna, funkčnej transparentnej sieťoviny a elastanu, pokročilá, dvojito tvarovaná medzipodrážka CM EVA zaručuje správnu úroveň tlmenia otrasov a stabilizácie, gumený dezén so vzorom inšpirovaným gekónovými končatinami, poskytuje veľmi dobrú priľnavosť k zemi.

Produkt Dámske tréningové topánky GECKO LITE X s priedušným zvrškom #7764035 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii šedá, šedý a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Športová obuv od značky 4F, vo farebnej verzii šedá, šedý a je určený female.

Produkt Dámske tréningové topánky GECKO LITE X s priedušným zvrškom #7764035 patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je šedá, šedý a je prispôsobený female.

Dámske tréningové topánky GECKO LITE X s priedušným zvrškom - parametre produktu

Farbašedá
Určeniefemale
KategóriaDámska obuv, Topánky, Športová obuv, Dámske topánky
Značka4F
Farbašedá, šedý
Určeniefemale

Dámske tréningové topánky GECKO LITE X s priedušným zvrškom - história ceny a dostupnosti

Dámske tréningové topánky GECKO LITE X s priedušným zvrškom - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske tréningové topánky GECKO LITE X s priedušným zvrškom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?