Dámske bežecké topánky SIGNUM s podrážkou Vibram #7764016

Dámske bežecké topánky SIGNUM s podrážkou Vibram #7764016

Dámske bežecké topánky SIGNUM s podrážkou Vibram #7764016

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske bežecké topánky SIGNUM s podrážkou Vibram - popis produktu

Obuv SIGNUM je bežecký model s poklesom 10 mm. Ideálne pri behu na asfalte alebo tvrdom povrchu. Jednovrstvový, veľmi ľahký zvršok je vyrobený z technickej, priedušnej sieťoviny. Inšpirovali sme sa tvarom vavrínového venca - symbolu víťazstva v rovnocennom boji. Asymetrický strih topánky zaručuje dokonalú priliehavosť k vášmu chodidlu. A podrážka Vibram s gumovým dezénom vám zaručí dynamiku pri behu na krátke až stredné vzdialenosti. Ako si vybrať bežecké topánky?   Dámske bežecké topánky SIGNUM s podrážkou Vibram - VLASTNOSTI: šnurovacie, nízky profil zvršku, tvarovaná mäkká stielka mäkká podstielka zlepšuje komfort, platnička z TPU materiálu v medzipodrážke zaručuje lepšiu stabilizáciu chodidla, mäkká manžeta a tenký jazyk zaručujú používateľský komfort a chránia pred podráždením, elastické šnurovanie zaisťuje riadnu priliehavosť topánky k chodidlu, reflexný prvok na päte prináša bezpečnosť a viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach, ľahký zvršok vyrobený z jednovrstvovej technickej sieťoviny, profilovaná podrážka Vibram s gumovým dezénom vám zaručí dynamiku pri behu na krátke až stredné vzdialenosti. Drop (pokles): 10 mm Druh: neutrálny Použitie: na začiatok Povrch: asfalt Hmotnosť: 210 g (veľkosť 38)

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii šedá, šedý a je vhodný female.

Produkt Dámske bežecké topánky SIGNUM s podrážkou Vibram #7764016 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športová obuv od značky 4F, vo farebnej verzii šedá, šedý a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je šedá, šedý a je prispôsobený female.

Dámske bežecké topánky SIGNUM s podrážkou Vibram - parametre produktu

Farbašedá
Určeniefemale
KategóriaDámska obuv, Topánky, Športová obuv, Dámske topánky
Značka4F
Farbašedá, šedý
Určeniefemale

Dámske bežecké topánky SIGNUM s podrážkou Vibram - história ceny a dostupnosti

Dámske bežecké topánky SIGNUM s podrážkou Vibram - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske bežecké topánky SIGNUM s podrážkou Vibram - ako nakúpiť najvýhodnejšie?