Dámska prešívaná bunda #7791740

Dámska prešívaná bunda #7791740

Dámska prešívaná bunda #7791740

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska prešívaná bunda - popis produktu

PROJEKTOVÁ KONCEPCIA:   Ľahká dámska bunda so syntetickou výplňou prináša optimálne tepelné pohodlie v prechodnom období. Hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu podporuje ochranu pred nadmernou absorpciou vlhkosti.   pohodlný stojačik, 2 otvorené bočné vrecká, manžety a spodná časť bez regulácie, produkt sa vyznačuje nízkou hmotnosťou výplne, vďaka tomuto bunda je mimoriadne ľahká, hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu podporuje ochranu pred nadmernou absorpciou vlhkosti, syntetická výplň je rovnomerne umiestnená v prešívaných komorách a preto poskytuje účinnú ochranu pred chladom v prechodnom období, hlavný zips YKK prekrytý vnútorným vetruodolným ochranným pásom, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady.

Produkt Dámska prešívaná bunda #7791740 patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je zelená a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je zelená a je prispôsobený female.

Dámska prešívaná bunda - parametre produktu

Farbazelená
Určeniefemale
KategóriaBundy, Zelenina, Dámske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbazelená
Určeniefemale

Dámska prešívaná bunda - história ceny a dostupnosti

Dámska prešívaná bunda - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska prešívaná bunda - ako nakúpiť najvýhodnejšie?