Dámsky prešívaný zatepľovací kabát #7825769

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát #7825769

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát #7825769

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát - popis produktu

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát. Produkt ideálny na každodenný zimný outfit. Zaručuje tepelný komfort počas chladnejších dní a to vďaka syntetickej výplni a dlhšiemu strihu. Vonkajšia vetruodolná léga a hydrofóbna impregnácia materiálu zaručujú ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Ako prať páperovú bundu?   Dámsky prešívaný zatepľovací kabát - VLASTNOSTI: 2 otvorené bočné vrecká, integrovaná kapucňa bez regulácie, mierne predĺžená zadná časť pre dodatočnú ochranu chrbta, dvojcestný hlavný YKK zips je prekrytý vnútornou vetruodolnou légou, syntetická výplň poskytuje optimálny tepelný komfort počas používania počas chladnejších dní, vysoký golier a predĺžený strih s dĺžkou pod kolená zaručujú dodatočnú ochranu a tepelné pohodlie, jemný, prešívaný materiál s hydrofóbnou impregnáciou zlepšuje ochranu pred nadmernou absorpciou vlhkosti.

Produkt Dámsky prešívaný zatepľovací kabát #7825769 patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je morská zelená, tyrkysová, tyrkysový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske kabáty od značky 4F, farebné prevedenie je morská zelená, tyrkysová, tyrkysový, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Produkt Dámsky prešívaný zatepľovací kabát #7825769 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je morská zelená, tyrkysová, tyrkysový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát - parametre produktu

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát - história ceny a dostupnosti

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát - ako nakúpiť najvýhodnejšie?