Dámsky prešívaný zatepľovací kabát #7763105

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát #7763105

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát #7763105

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát - popis produktu

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát. Ideálne na každodenný zimný outfit. Syntetická výplň s technológiou 4FWarm a dlhší strih poskytujú tepelný komfort počas chladnejších dní. Vnútorná a vonkajšia léga pri dvojcestnom YKK zipse chráni pred vniknutím vetra do vnútra kabáta. Použili sme aj hydrofóbnu impregnáciu materiálu, ktorá zaručuje ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Ako prať páperovú bundu? Dámsky prešívaný zatepľovací kabát - VLASTNOSTI: dĺžka po kolená, 2 otvorené bočné vrecká, dvojcestný hlavný YKK zips je prekrytý vnútornou a vonkajšou vetruodolnou légou, integrovaná kapucňa s nastavením, syntetická výplň s technológiou 4FWarm, zabezpečí tepelné pohodlie počas chladnejších dní, vysoký golier pre dodatočnú ochranu a tepelný komfort, jemný, prešívaný materiál s hydrofóbnou impregnáciou zlepšuje ochranu pred nadmernou absorpciou vlhkosti.

Produkt Dámsky prešívaný zatepľovací kabát #7763105 patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske kabáty od značky 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Produkt Dámsky prešívaný zatepľovací kabát #7763105 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaBundy, Kabáty, Dámske bundy, Dámske kabáty, Zimné bundy, Zimné kabáty
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát - história ceny a dostupnosti

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky prešívaný zatepľovací kabát - ako nakúpiť najvýhodnejšie?