Dámska listová kabelka strieborná - Moon Tinley

Dámska listová kabelka strieborná - Moon Tinley

Dámska listová kabelka strieborná - Moon Tinley

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka strieborná - Moon Tinley - popis produktu

Luxusná strieborná listová kabelka od Moon s kamienkami a perličkami, ktoré rozžiaria vaše sviatočné i večerné šaty. V kovovom rámčeku sa ukrýva zapínanie v podobe prsteňa. Listová kabelka vyzerá úchvatne keď do prsteňa vložíte prst, takto ju môžete nosiť v ruke. Môžete však pripnúť aj jemnú retiazku a nosiť kabelku pohodlne cez plece. Kombinácia perál a kamienkov zaujme na prvý pohľad. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete do 30tich dní.   A4: nie Materiál: syntetika Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 19,5 x 12 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: fixná dĺžka, odnímateľný Kód tovaru: LK5855

Produkt Dámska listová kabelka strieborná - Moon Tinley patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka strieborná - Moon Tinley patrí do skupiny produktov Listové kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon a je vhodný female.

Dámska listová kabelka strieborná - Moon Tinley - parametre produktu

Dámska listová kabelka strieborná - Moon Tinley - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka strieborná - Moon Tinley - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka strieborná - Moon Tinley - ako nakúpiť najvýhodnejšie?