Luxusná dámska listová kabelka zlatá - Moon Birdie

Luxusná dámska listová kabelka zlatá - Moon Birdie

Luxusná dámska listová kabelka zlatá - Moon Birdie

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Luxusná dámska listová kabelka zlatá - Moon Birdie - popis produktu

Elegantná zlatá dámska listová kabelka, značky MOON, zdobená kamienkami, ktoré si obľúbite. Vrchnú časť listovej kabelky zdobí doplnok v tvare listu, ktorý farebne ladí so zvyšným kovaním. Tomuto kúsku pristane, keď ho nosíte v ruke, ale môžete si pripnúť jemnú retiazku v dvoch dĺžkach a nosiť ju tak cez plece. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: nie Materiál: syntetika Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 20 x 12 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: odnímateľná retiazka, fixná dĺžka, 2 dĺžky Kód tovaru: Z8103

Produkt Luxusná dámska listová kabelka zlatá - Moon Birdie je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Luxusná dámska listová kabelka zlatá - Moon Birdie patrí do skupiny produktov Listové kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Luxusná dámska listová kabelka zlatá - Moon Birdie - parametre produktu

Luxusná dámska listová kabelka zlatá - Moon Birdie - história ceny a dostupnosti

Luxusná dámska listová kabelka zlatá - Moon Birdie - ďalšie zaujímavé produkty

Luxusná dámska listová kabelka zlatá - Moon Birdie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?