Dámska listová kabelka ružová - Moon Brynya

Dámska listová kabelka ružová - Moon Brynya

Dámska listová kabelka ružová - Moon Brynya

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka ružová - Moon Brynya - popis produktu

Luxusná ružová dámska listová kabelka, zdobená kamienkami od značky MOON. Táto pevná listová kabelka urobí dojem. Krásne farby sú doplnené o kamienky, ktoré jej pridávajú na luxuse. Celkový dojem dopĺňa farebne zladené okrasné zapínanie. Pristane vám v ruke, ale aj zavesená na plece, po pripnutí jemnej retiazky. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete do 30tich dní.   A4: nie Materiál: syntetika, textília Kovanie: ružovozlaté Rozmery (max.): 20 x 12 x 3,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: odnímateľná retiazka, fixná dĺžka, 2 dĺžky Kód: Z8117

Produkt Dámska listová kabelka ružová - Moon Brynya patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka ružová - Moon Brynya je možné nájsť medzi produktmi v skupine Listové kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska listová kabelka ružová - Moon Brynya - parametre produktu

Dámska listová kabelka ružová - Moon Brynya - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka ružová - Moon Brynya - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka ružová - Moon Brynya - ako nakúpiť najvýhodnejšie?