Luxusná dámska listová kabelka strieborná - Moon Tilly

Luxusná dámska listová kabelka strieborná - Moon Tilly

Luxusná dámska listová kabelka strieborná - Moon Tilly

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Luxusná dámska listová kabelka strieborná - Moon Tilly - popis produktu

Elegantná strieborná listová kabelka od značky Moon, zdobená kamienkami. Táto pevná listová kabelka vás očarí. Na vrchnej časti listovej kabelky je ozdoba v tvare kvetu. Listová kabelka sa dá nosiť elegantne v ruke na kratšom trblietavom uchu s kamienkami, alebo môžete pripnúť dlhšiu retiazku a pohodlne ju nosiť cez plece. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: nie Materiál: syntetika Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 19 x 12 x 4,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 58 cm Dĺžka popruhu: odnímateľná retiazka, fixná dĺžka Kód tovaru: Z8075

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Luxusná dámska listová kabelka strieborná - Moon Tilly je možné nájsť medzi produktmi v skupine Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Listové kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Luxusná dámska listová kabelka strieborná - Moon Tilly - parametre produktu

Luxusná dámska listová kabelka strieborná - Moon Tilly - história ceny a dostupnosti

Luxusná dámska listová kabelka strieborná - Moon Tilly - ďalšie zaujímavé produkty

Luxusná dámska listová kabelka strieborná - Moon Tilly - ako nakúpiť najvýhodnejšie?