Dámska listová kabelka čierna - Moon Eishara

Dámska listová kabelka čierna - Moon Eishara

Dámska listová kabelka čierna - Moon Eishara

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka čierna - Moon Eishara - popis produktu

Luxusná listová kabelka, ktorá doplní váš slávnostný outfit a zažiarite tak na sto percent. Listová kabelka pevne drží svoj tvar. Príjemný textil je doplnený malými lesklými diamantmi po celej ploche a vaše osobné veci zaistíte nádhernou ozdobnou sponou. Na držanie v ruke má kabelka veľmi luxusné ucho pokryté aj kamienkami. Celá kabelka pôsobí veľmi luxusne. Tento módny kúsok od značky MOON môžete nosiť elegantne v ruke, k dispozícii je aj pripínacia kovová retiazka, ktorá vám umožní pohodlné nosenie cez rameno. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: textílie Kovanie: strieborné Rozmery: 21,5 x 12 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: odnímateľná retiazka, fixná dĺžka Kód tovaru: Z8118

Produkt Dámska listová kabelka čierna - Moon Eishara patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka čierna - Moon Eishara je možné nájsť medzi produktmi v skupine Listové kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska listová kabelka čierna - Moon Eishara - parametre produktu

Dámska listová kabelka čierna - Moon Eishara - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka čierna - Moon Eishara - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka čierna - Moon Eishara - ako nakúpiť najvýhodnejšie?