Dámska crossbody kabelka Nina Aurora

Dámska crossbody kabelka Nina Aurora "ČIERNA"

Dámska crossbody kabelka Nina Aurora

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Nina Aurora "ČIERNA" - popis produktu

Športovo-elegantná trendy kabelka, ktorá sa hodí pre všetky vekové kategórie.Kolekciou Aurora rozjasníme vaše dni ... Aurora, inšpirácia mnohých poetov, bola rímskou bohyňou svitu. Tento názov dnes odkazuje nielen na rovnomenný prírodný jav, ale je zároveň aj synonymom nových začiatkov. Dokonalo tiež vystihuje aj našu novú kolekciu, ktorá poukazuje na svitanie na lepšie časy.

Produkt Dámska crossbody kabelka Nina Aurora "ČIERNA" patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 28 x 31 x 16, farebné prevedenie je ČIERNA, materiál je pravá koža.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 28 x 31 x 16, farebné prevedenie je ČIERNA, materiálové zloženie pravá koža.

Produkt Dámska crossbody kabelka Nina Aurora "ČIERNA" je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové kabelky, vyrába ho značka Dajana Rodriguez vo veľkosti 28 x 31 x 16, farebné prevedenie je ČIERNA, materiálové prevedenie je pravá koža.

Dámska crossbody kabelka Nina Aurora "ČIERNA" - parametre produktu

FarbaČierna
VeľkosťČierna
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Športové kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť28 x 31 x 16
FarbaČIERNA
Materiálpravá koža

Dámska crossbody kabelka Nina Aurora "ČIERNA" - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Nina Aurora "ČIERNA" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Nina Aurora "ČIERNA" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?