Dámska crossbody kabelka nebesky modrá - Coveri Leonada

Dámska crossbody kabelka nebesky modrá - Coveri Leonada

Dámska crossbody kabelka nebesky modrá - Coveri Leonada

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka nebesky modrá - Coveri Leonada - popis produktu

Podarený kúsok od značky Coveri, ktorý budete chcieť mať po ruke. Tento kúsok je ako ušitý pre pohodový štýl a zároveň má v sebe kus elegancie. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Koženka je doplnená iba o drobné logo na klope. Okraje sú prakticky a zároveň štýlovo začistené. Klopu zaistíte magnetickým cvokom. Hlavný úložný priestor uzavrite zipsom a vo vnútri nájdete menšie vrecko na zips, ktoré je všité do podšívky. Úzky celokoženkový popruh má regulovateľnú dĺžku. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery : 25,5 x 16,5 x 3,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: CJLUU151-2

Produkt Dámska crossbody kabelka nebesky modrá - Coveri Leonada patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka nebesky modrá - Coveri Leonada je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kabelky do ruky od značky Coveri World, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska crossbody kabelka nebesky modrá - Coveri Leonada - parametre produktu

Dámska crossbody kabelka nebesky modrá - Coveri Leonada - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka nebesky modrá - Coveri Leonada - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka nebesky modrá - Coveri Leonada - ako nakúpiť najvýhodnejšie?