Dámska crossbody kabelka fuchsiová - Coveri Alenzo

Dámska crossbody kabelka fuchsiová - Coveri Alenzo

Dámska crossbody kabelka fuchsiová - Coveri Alenzo

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka fuchsiová - Coveri Alenzo - popis produktu

Trendy mäkká, malá crossbody kabelka je vždy správna voľba, keď ju máte po ruke. Táto kráska necháva vyniknúť svojmu povrchu, doplnená je iba o logo značky na prednej strane, ktoré ladí s farbou kovania. Zaujme vás svojim praktickým rozvrhnutím vreciek, aj nadčasovým dizajnom. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Crossbody je ušitá z mäkkej koženky, aj napriek tomu dobre drží svoj tvar. Fuchsiová koženka vytvára príjemný kontrast s kovaním v striebornej farbe. Hlavné dva úložné priestory zaistíte zipsom, vo vnútri nájdete menšie vrecko všité do podšívky. Posledné menšie vrecko je všité na zadnej strane crossbody kabelky. Látkový pripínací popruh je zladený s celkom. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery: 21 x 14 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: CC5211-9

Produkt Dámska crossbody kabelka fuchsiová - Coveri Alenzo patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka fuchsiová - Coveri Alenzo je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kabelky do ruky od značky Coveri World, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska crossbody kabelka fuchsiová - Coveri Alenzo - parametre produktu

Dámska crossbody kabelka fuchsiová - Coveri Alenzo - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka fuchsiová - Coveri Alenzo - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka fuchsiová - Coveri Alenzo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?