Dámska crossbody kabelka šedá - Coveri Sandra

Dámska crossbody kabelka šedá - Coveri Sandra

Dámska crossbody kabelka šedá - Coveri Sandra

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka šedá - Coveri Sandra - popis produktu

Moderná crossbody kabelka, ktorú využijete v mestách, na nákupoch, ale aj na diskotékach a večierkoch. Kabelka má klopu na magnetický cvok a pod ňou hlavné vrecko na zips, ktoré po otvorení ponúka hneď tri vrecká, do ktorých si môžete všetko krásne roztriediť. Na prednej strane nájdete strieborné logo značky. Popruh je látkový, dlhý a dá sa nastaviť na vami požadovanú dĺžku a nosiť tak kabelku na ramene alebo do kríža. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 25 x 17 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CC8013-9

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka šedá - Coveri Sandra je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka šedá - Coveri Sandra - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka šedá - Coveri Sandra - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka šedá - Coveri Sandra - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka šedá - Coveri Sandra - ako nakúpiť najvýhodnejšie?