Dámska crossbody kabelka béžová - Coveri Chantalls

Dámska crossbody kabelka béžová - Coveri Chantalls

Dámska crossbody kabelka béžová - Coveri Chantalls

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka béžová - Coveri Chantalls - popis produktu

Kúpte si štýlovú crossbody kabelku s viacerými možnosťami využitia. Tento béžový model od Coveri má hlavné vrecko na zips a vo vnútri nájdete bočné malé vrecká v podšívke. Na prednej aj zadnej strane sú praktické vrecká na zips. Predná strana je ľahko prešívaná a má tam aj dve menšie voľné kapsičky. Popruh sa dá regulovať a tak môžete kabelku nosiť ako cez plece, tak aj do kríža. Na prednej strane je malé logo značky v striebornej farbe, aj zvyšok kovania je strieborné. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery: 29 x 27,5 x 10,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: CC8001-3

Produkt Dámska crossbody kabelka béžová - Coveri Chantalls je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka béžová - Coveri Chantalls - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka béžová - Coveri Chantalls - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka béžová - Coveri Chantalls - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka béžová - Coveri Chantalls - ako nakúpiť najvýhodnejšie?