Trendy dámska crossbody kabelka s módnou potlačou tmavo béžová - Coveri Segunda

Trendy dámska crossbody kabelka s módnou potlačou tmavo béžová - Coveri Segunda

Trendy dámska crossbody kabelka s módnou potlačou tmavo béžová - Coveri Segunda

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Trendy dámska crossbody kabelka s módnou potlačou tmavo béžová - Coveri Segunda - popis produktu

Štýlová dámska koženková crossbody kabelka pre všetky vaše nevyhnutnosti, ktoré potrebujete mať pri sebe. Kabelka má jednu priehradku uzatvárateľnú zipsom, ktorá sa prekrýva klopou na magnet s okrasnou prackou. Vnútri nechýbajú postranné malé vrecká z ktorých jedna je na zips. Pod klopou potom nájdeme ešte jedno vrecko a na zadnej strane je vrecko na zips. Celá kabelka má módny vzor v znaku značky kabelky. Kovanie je v zlatej farbe. Ku kabelke potom patrí dlhý nastaviteľný látkový popruh, môžete tak kabelku nosiť na ramene aj do kríža. Štýlová kabelka Coveri Segunda. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4 : nie Materiál : syntetická koža Kovanie : zlaté Rozmery (max.) : 27,5 x 19 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha : - (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu : nastaviteľná Kód tovaru : CJLSS159-2

Produkt Trendy dámska crossbody kabelka s módnou potlačou tmavo béžová - Coveri Segunda patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Trendy dámska crossbody kabelka s módnou potlačou tmavo béžová - Coveri Segunda - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Trendy dámska crossbody kabelka s módnou potlačou tmavo béžová - Coveri Segunda - história ceny a dostupnosti

Trendy dámska crossbody kabelka s módnou potlačou tmavo béžová - Coveri Segunda - ďalšie zaujímavé produkty

Trendy dámska crossbody kabelka s módnou potlačou tmavo béžová - Coveri Segunda - ako nakúpiť najvýhodnejšie?