Dámska crossbody kabelka džínsová modrá - Coveri Santiaga

Dámska crossbody kabelka džínsová modrá - Coveri Santiaga

Dámska crossbody kabelka džínsová modrá - Coveri Santiaga

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka džínsová modrá - Coveri Santiaga - popis produktu

Táto malá dzínsovomodrá crossbody kabelka od Coveri funguje ako peňaženka - po otvorení zipsu je k dispozícii niekoľko fochov na bankovky, postranné priehradky na kreditky či karty a priehradka so zipsom na mince. Predná strana kabelky potom ponúka ešte vrecko na cvok pre váš mobil. Popruh je nastaviteľnej dĺžky, môžete ho odopnúť a kabelku nosiť pokojne pohodlne v ruke. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní.   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery: 11 x 19 x 5,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CCW13-2

Produkt Dámska crossbody kabelka džínsová modrá - Coveri Santiaga patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka džínsová modrá - Coveri Santiaga je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske peňaženky, patrí značke Coveri World, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka džínsová modrá - Coveri Santiaga - parametre produktu

Dámska crossbody kabelka džínsová modrá - Coveri Santiaga - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka džínsová modrá - Coveri Santiaga - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka džínsová modrá - Coveri Santiaga - ako nakúpiť najvýhodnejšie?