Dámska peňaženka vrecko na mobil fuchsiová - Coveri Luii ružová

Dámska peňaženka vrecko na mobil fuchsiová - Coveri Luii ružová

Dámska peňaženka vrecko na mobil fuchsiová - Coveri Luii ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska peňaženka vrecko na mobil fuchsiová - Coveri Luii ružová - popis produktu

Malá multifunkčná crossbody kabelka, ktorá slúži ako praktické vrecko na mobil aj peňaženka. Je ideálnou voľbou na prechádzky do mesta i prírody. Módna novinka s luxusným motívom, ktorá skvele podčiarkne váš outfit. Objavte štýlovú crossbody značky Coveri by Emporio Valentini, ktorá sa môže stať Vaším obľúbeným obalom na mobil aj štýlovou crossbody peňaženkou. Luxusná, praktická as vzorom, ktorý upúta pozornosť. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 11 x 18,5 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: evp-901-1

Produkt Dámska peňaženka vrecko na mobil fuchsiová - Coveri Luii ružová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World, farebné prevedenie je ružová v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Coveri World, farebné prevedenie je ružová, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska peňaženka vrecko na mobil fuchsiová - Coveri Luii ružová patrí do skupiny produktov Dámske peňaženky, patrí značke Coveri World, vo farbe ružová, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska peňaženka vrecko na mobil fuchsiová - Coveri Luii ružová - parametre produktu

Dámska peňaženka vrecko na mobil fuchsiová - Coveri Luii ružová - história ceny a dostupnosti

Dámska peňaženka vrecko na mobil fuchsiová - Coveri Luii ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska peňaženka vrecko na mobil fuchsiová - Coveri Luii ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?