Dámska bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia na trail running #7763379

Dámska bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia na trail running #7763379

Dámska bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia na trail running #7763379

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia na trail running - popis produktu

Dámska bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia na trail running. Produkt je súčasťou línie funkčného oblečenia In To The Wild, ktorú sme navrhli s ohľadom na osoby, ktoré majú radi trail running. Zapracovali sme riešenia, ktoré vám uľahčia tréning v náročných podmienkach a počas intenzívnej námahy. Produkt ideálny na aktivity na trasách rôznej náročnosti. Tento produkt sme ušili z dvojvrstvového, elastického materiálu s technológiou 4FDry, ktorá zaručuje správny odvod vlhkosti navonok. Boxerský výstrih na chrbte vás nebude obmedzovať, vďaka širokým ramienkam si podprsenku prispôsobíte svojej postave.   Dámska bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia na trail running - VLASTNOSTI: zaisťuje strednú podporu poprsia, na chrbte boxerský výstrih, široké, elastické ramienka, antibakteriálna úprava, kompresné zóny na podporu poprsia vo vnútornej vrstve úpletu, nevystužená, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je ružová, ružový a je určený female.

Produkt Dámska bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia na trail running #7763379 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je ružová, ružový a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske športové podprsenky, patrí značke 4F, farebná verzia je ružová, ružový a je určený female.

Dámska bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia na trail running - parametre produktu

Dámska bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia na trail running - história ceny a dostupnosti

Dámska bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia na trail running - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska bežecká podprsenka so strednou podporou poprsia na trail running - ako nakúpiť najvýhodnejšie?