Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7949203

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7949203

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7949203

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda - popis produktu

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda. Produkt vyrobený z mäkkého materiálu s ľahkou syntetickou výplňou. Navyše sme tento produkt vybavili pohodlnou neodopínateľnou kapucňou a 2 zateplenými vreckami, do ktorých sa zmestia najpotrebnejšie drobnosti. Použili sme technológiu 4FWarm, ktorá zaručuje tepelný komfort počas aktivít v jesennom a zimnom období. Ako prať páperovú bundu?   Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda - VLASTNOSTI: 2 zateplené trikotom, bočné zapínané vrecká, pohodlná neodopínateľná kapucňa chráni pred chladom, elastický lem na spodnej časti, bez dodatočnej regulácie, elastický lem na manžetách, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, hlavný zips prekrytý vnútornou a vonkajšou vetruodolnou légou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady, syntetická výplň poskytuje optimálny tepelný komfort počas používania, technológia 4FWarm zabezpečuje správnu termoreguláciu a chráni organizmus pred priveľkým ochladením.

Produkt Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7949203 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku 4F JUNIOR, farebná verzia je multibarevný, Multifarebná a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Chlapčenské bundy, patrí značke 4F JUNIOR, farebná verzia je multibarevný, Multifarebná a je navrhnutý male.

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda - parametre produktu

Farbamultifarebná
Určeniemale
KategóriaBundy, Zimné bundy, Chlapčenské bundy
Značka4F JUNIOR
Farbamultibarevný, Multifarebná
Určeniemale

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda - história ceny a dostupnosti

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda - ako nakúpiť najvýhodnejšie?