Box na papierové utierky Tissue Box, RD7743

Box na papierové utierky Tissue Box, RD7743

Box na papierové utierky Tissue Box, RD7743

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Box na papierové utierky Tissue Box, RD7743 - popis produktu

Zásobník na papierové utierky, box s bambusovým vekompraktickáplniteľnýSkladovanie utierokS bambusovým vekomStručný prehľad boxuRozmery mimo V x Š x H: približne 10 x 23 x 13 cmRozmery otvorov Š x D: približne 11 x 3 cmVáži približne 340 gVyrobené z plastu (PP), bambusBiela / PrírodaElegantný box Papierové alebo kozmetické vreckovky skladujte v atraktívnom boxe na utierky a majte ich vždy poruke. Či už v obývacej izbe, kúpeľni alebo spálni, kozmetický box je užitočným doplnkom všade v byte. Voľné papierové utierky vložte do zásobníka. Vyrobený z bieleho plastu a v kombinácii s vekom z prírodného bambusu je zásobník na naplniteľné tkanivo nevyhnutný v každej domácnosti.podrobnosti o produkteVyrobené z ľahkého plastu v bielej farbeĽahké veko vyrobené z bambusu Rýchlo doplňovateľné - vložte papierové utierkyVďaka otvoru môžete utierky ľahko vyberaťPraktické pre kúpeľňu, obývaciu izbu a spálňurd 10027743

Produkt Box na papierové utierky Tissue Box, RD7743 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Papierové utierky, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Box na papierové utierky Tissue Box, RD7743 - parametre produktu

Box na papierové utierky Tissue Box, RD7743 - história ceny a dostupnosti

Box na papierové utierky Tissue Box, RD7743 - ďalšie zaujímavé produkty

Box na papierové utierky Tissue Box, RD7743 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?