Box na papierové utierky s priehradkou RD8808

Box na papierové utierky s priehradkou RD8808

Box na papierové utierky s priehradkou RD8808

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Box na papierové utierky s priehradkou RD8808 - popis produktu

Box na papierové utierky s 2 priehradkami RD8811S kozmetickým boxom máte  papierové vreckovky rýchlo po ruke. Či už v spálni na nočnom stolíku, v kúpeľni alebo v obývacej izbe, vreckovku je možné použiť kdekoľvek. Bambusový organizér boduje vysokou priehradkou, ktorá ponúka priestor na rôzne predmety. Organizér na stôl vyrobený z bambusu je praktický aj v kancelárii, kde je možné dve priehradky využiť na kľúče, lepiace poznámky a iné drobné predmety.Charakteristika:Multifunkčné: Bambusový box s 2 priehradkami je možné použiť mnohými spôsobmiPraktické: Bambusový organizér má 2 priehradky - 1 vysokú priehradku a širokú priehradku s vekomMateriál: Vyrobený z prírodného bambusu - kancelársky organizér je robustný a odolný proti vlhkostiDekoratívne: Box na kozmetické vreckovky v modernom dizajne do kúpeľne, spálne a obývacej izby alebo kancelárieParametre:Celková veľkosť V x Š x H: cca 20 x 19,5 x 22 cmVeľkosť otvoru Š x H: cca 10 x 2,5 cmVeľkosť látkovej priehradky vo vnútri V x Š x H: približne 12,5 x 18 x 14 cmVeľkosť vysokej priehradky vo vnútri V x Š x H: cca 19 x 18 x 6 cmVáži približne 1,05 kgVyrobené z prírodného bambusuPrírodné farbyRD10028808

Tento produkt nájdete v skupine Papierové utierky, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Box na papierové utierky s priehradkou RD8808 patrí do skupiny produktov Papierové vreckovky od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Box na papierové utierky s priehradkou RD8808 - parametre produktu

Box na papierové utierky s priehradkou RD8808 - história ceny a dostupnosti

Box na papierové utierky s priehradkou RD8808 - ďalšie zaujímavé produkty

Box na papierové utierky s priehradkou RD8808 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?