Box na papierové vreckovky RD46931, sivá

Box na papierové vreckovky RD46931, sivá

Box na papierové vreckovky RD46931, sivá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Box na papierové vreckovky RD46931, sivá - popis produktu

Elegantná krabička na utierky na tvárS týmto zásobníkom na vreckovky sú kozmetika a vreckovky vždy na dosah a dekoratívne uložené. Ak chcete naplniť škatuľku na papierové utierky voľnými vreckovkami, všetko, čo musíte urobiť, je odstrániť vec z bambusu. Vďaka veľkému otvoru je možné vreckovky z vreckovky vybrať jednotlivo. Šedá škatuľka na papierové uteráky je vyrobená z robustného plastu a jednoduchým moderným vzhľadom. Zásobník vreckoviek je praktickým doplnkom do každého obytného priestoru.Poznámka: pôvodne, že štandardné vreckovky na tvár a balenie sa nezmestia do škatule. Tieto musia byť vopred odstránené z obalu.Krabička na utierky na tvárDekoratívny zásobník na handričku zo šedého plastuS odnímateľným bambusovým vekomĽahko plniteľný kozmetický box na voľné papierové utierkyVeľký otvor pre ľahké vyberanie uterákovModerný dizajn vhodný do kúpeľne a obývačkyKrabička na vreckovky v detaileVonkajšie rozmery V x Š x V: cca 10 x 23 x 13 cmRozmery otvoru š x v: cca 11 x 3 cmHmotnosť: cca 340 gMateriál: plast, bambusFarba šedározsah doručenia1x látkový boxbez dekorácieMateriálové zloženie70% plastu30 %RD 10046931

Produkt Box na papierové vreckovky RD46931, sivá patrí do skupiny produktov Papierové utierky, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Papierové vreckovky od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Box na papierové vreckovky RD46931, sivá - parametre produktu

Box na papierové vreckovky RD46931, sivá - história ceny a dostupnosti

Box na papierové vreckovky RD46931, sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Box na papierové vreckovky RD46931, sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?