Box na papierové utierky, RD47353

Box na papierové utierky, RD47353

Box na papierové utierky, RD47353

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Box na papierové utierky, RD47353 - popis produktu

Biela papierová krabička s bambusovým vekomS týmto zásobníkom na vreckovky sú kozmetika a vreckovky vždy na dosah a dekoratívne uložené. Ak chcete naplniť škatuľku na vreckovky voľnými vreckovkami, všetko, čo musíte urobiť, je odstrániť veko. Vďaka veľkému otvoru je možné vreckovky z vreckovky vybrať jednotlivo. Biela krabička na papierové uteráky je vyrobená z robustného plastu a má veko z prírodného bambusu s držiakom na mobilný telefón. Zásobník vreckoviek je praktickým doplnkom do každého obytného priestoru.Krabička na utierky na tvárOzdobná látková krabička z bieleho plastuBambusové veko dodáva prirodzený akcentJednoduché plnenie vďaka odnímateľnému vrchnákuVeľký otvor pre ľahké vyberanie uterákovIdeálne pre kúpeľne, spálne a obývacie izbyObsahuje držiak na mobilný telefón v bambusovom vekuKrabička na vreckovky v detaileRozmery V x Š x H: cca 10 x 23 x 13 cmRozmery otvoru š x h: cca 11,5 x 3,5 cmRozmery držiaka na mobil V x Š x H: cca 0,5 x 17 x 1 cmHmotnosť: cca 330gMateriál: plast, bambusFarba: biela, prírodnározsah doručenia1x držiak na vreckovkuMateriálové zloženie70% plastu30% bambusRD 10047353

Produkt Box na papierové utierky, RD47353 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Papierové utierky, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Papierové vreckovky od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Box na papierové utierky, RD47353 - parametre produktu

Box na papierové utierky, RD47353 - história ceny a dostupnosti

Box na papierové utierky, RD47353 - ďalšie zaujímavé produkty

Box na papierové utierky, RD47353 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?