Bavlnené posteľné obliečky ELIS

Bavlnené posteľné obliečky ELIS

Bavlnené posteľné obliečky ELIS

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 27,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bavlnené posteľné obliečky ELIS - popis produktu

 

Moderná spálňa sa stále viac mení na miesto slúžiace nielen na pasívny odpočinok. Po celý deň by mala byť upravená a večer vás privítať elegantne oblečeným lôžkom. Pre spokojný spánok je potrebné, aby obliečky boli príjemné k pokožke a dobre priedušné. Posteľná bielizeň z prírodnej bavlny tieto podmienky spĺňa stopercentne. Je obľúbená pre svoju mimoriadnu priedušnosť, savosť a odolnosť, nešmýka sa a môžete ju používať po celý rok.

Pri výbere farieb a vzorov sa nemusíte riadiť žiadnymi racionálnymi princípmi. S ohľadom na vlastné pocity si zvoľte dekory, ktoré sa vám páčia. Ak hľadáte pokoj k rozjímaniu, dovedú vás farby k jemnej harmónii, a ak chcete vzruch a energiu, siahnite po ružových a červených tónoch. Je to len vaša vec.

Bavlnené posteľné obliečky ELIS

 

Mimoriadnu atmosféru prinesú do vašej spálne tieto nové obliečky v nádherných fialových tónoch. Sú vyrobené zo 100% bavlny a vyznačujú sa kvalitnou potlačou a precíznym šitím. Prírodné vlákna stále hrajú prím - sú príjemné k pokožke, vysoko savé a vďaka svojej priedušnosti prinášajú bavlnené obliečky pohodlie a spokojný spánok. Obliečky sú vybavené tradičným zapínaním na gombíky.

Obliečky Elis ponúkame v štandardnej a predĺženej dĺžke. V sade na jednolôžko obdržíte 1 x obliečku na vankúš 70 x 90 cm a 1 x obliečku na prikrývku 140 x 200 cm, v predĺženom variante je rozmer na prikrývku 140 x 220 cm. Obliečky odporúčame prať naruby a zapnuté v pracom prostriedku na jemnú farebnú bielizeň bez obsahu bielidiel, pri teplote do 40 °C. Český výrobok.

Produkt Bavlnené posteľné obliečky ELIS patrí do skupiny produktov Obliečky z hladkej bavlny, je v ponuke značky Josef Staněk, nájdete ho v e-shope Dedoma.sk.

Bavlnené posteľné obliečky ELIS - parametre produktu

Bavlnené posteľné obliečky ELIS - história ceny a dostupnosti

Bavlnené posteľné obliečky ELIS - ďalšie zaujímavé produkty

Bavlnené posteľné obliečky ELIS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?