Bavlnené posteľné obliečky ARTEMIS horčicová

Bavlnené posteľné obliečky ARTEMIS horčicová

Bavlnené posteľné obliečky ARTEMIS horčicová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bavlnené posteľné obliečky ARTEMIS horčicová - popis produktu

Posteľné obliečky Artemis svojimi rôzne károvanými vzormi v šedých a horčicových tónoch oslovia najmä milovníkov moderného štýlu bývania, obľúbené budú aj u mužov. Pruhy na obliečke prikrývky vedú vodorovne, na vankúši potom zvisle. Hladká bavlna v top prevedení renforcé a je vybavená praktickým zapínaním na zips. Potlač je z oboch strán rovnaká.

Bavlnené posteľné obliečky Artemis ponúkame v štandardnej dĺžke, v predĺženej dĺžke a v prevedení na francúzsku posteľ. V sade na jednolôžko obdržíte 1 x obliečku na vankúš 70 x 90 cm a 1 x obliečku na prikrývku 140 x 200 cm alebo 140 x 220 cm, sada pre francúzsku posteľ obsahuje 2 x obliečku na vankúš 70 x 90 cm prikrývku 200 x 220 cm. Obliečky odporúčame prať naruby a zapnuté v pracom prostriedku na jemnú farebnú bielizeň bez obsahu bielidiel, pri teplote do 60 °C so zapnutým zipsovým uzáverom a s odstreďovaním pri nižších otáčkach, ktoré zabránia poškodeniu vlákien.

Produkt Bavlnené posteľné obliečky ARTEMIS horčicová patrí do skupiny produktov Obliečky z hladkej bavlny, nájdete ho v e-shope Dedoma.sk.

Bavlnené posteľné obliečky ARTEMIS horčicová - parametre produktu

Bavlnené posteľné obliečky ARTEMIS horčicová - história ceny a dostupnosti

Bavlnené posteľné obliečky ARTEMIS horčicová - ďalšie zaujímavé produkty

Bavlnené posteľné obliečky ARTEMIS horčicová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?