Bavlnené posteľné obliečky SÁVA

Bavlnené posteľné obliečky SÁVA

Bavlnené posteľné obliečky SÁVA

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bavlnené posteľné obliečky SÁVA - popis produktu

České posteľné obliečky Sáva s nežnou kvetinovou potlačou na pastelovo zelenkavom podklade budú skvelou voľbou pre váš spokojný spánok a ozdobou vašej spálne alebo dievčenskej izby. Prírodné vlákna stále hrajú prím - sú príjemné na pokožke, vysoko savé a vďaka svojej priedušnosti prinášajú bavlnené obliečky pohodlie a spokojný spánok. Obliečky sú vybavené praktickým zapínaním na zips.

Bavlnené obliečky Sáva ponúkame v dvoch prevedeniach. V sade na jednolôžko dostanete 1 x obliečku na vankúš 70 x 90 cm a 1 x obliečku na prikrývku 140 x 200 cm. Súprava na periny škandinávskeho typu, ako ich ponúka napríklad reťazec IKEA, obsahuje menšiu obliečku na vankúš 50 x 60 cm a širšiu obliečku na prikrývku 150 x 200 cm. Obliečky odporúčame prať naruby a zapnuté, v tekutom pracom prostriedku na jemnú farebnú bielizeň bez obsahu bielidiel, pri teplote do 60 °C.

Tento produkt nájdete v skupine Obliečky z hladkej bavlny, nájdete ho v e-shope Dedoma.sk.

Bavlnené posteľné obliečky SÁVA - parametre produktu

Bavlnené posteľné obliečky SÁVA - história ceny a dostupnosti

Bavlnené posteľné obliečky SÁVA - ďalšie zaujímavé produkty

Bavlnené posteľné obliečky SÁVA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?