Bavlnené posteľné obliečky BUNKU sivá

Bavlnené posteľné obliečky BUNKU sivá

Bavlnené posteľné obliečky BUNKU sivá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bavlnené posteľné obliečky BUNKU sivá - popis produktu

Moderne elegantný motív obliečky Bunk tvoria listy umne poskladané do dekoratívnych geometrických vzorov. Obojstranné prevedenie vám umožní meniť farebnú variantu podľa nálady. Lícnu stranu tvoria rôzne šedé lístky na tmavo šedom podklade, reverzná strana má biely podklad. Obliečky sú vyrobené zo 100% hladkej bavlny v top prevedení renforcé a sú vybavené praktickým zapínaním na zips.

Bavlnené posteľné obliečky Bunk ponúkame v štandardnej dĺžke, v predĺženej dĺžke a v prevedení na francúzsku posteľ. V sade na jednolôžko dostanete 1 x obliečku na vankúš 70 x 90 cm a 1 x obliečku na prikrývku 140 x 200 cm alebo 140 x 220 cm, sada pre francúzsku posteľ obsahuje 2 x obliečku na vankúš 70 x 90 cm prikrývku 200 x 220 cm. Obliečky odporúčame prať naruby a zapnuté v pracom prostriedku na jemnú farebnú bielizeň bez obsahu bielidiel, pri teplote do 60 °C so zapnutým zipsovým uzáverom as odstreďovaním pri nižších otáčkach, ktoré zabránia poškodeniu vlákien.

Produkt Bavlnené posteľné obliečky BUNKU sivá patrí do skupiny produktov Obliečky z hladkej bavlny, nájdete ho v e-shope Dedoma.sk.

Bavlnené posteľné obliečky BUNKU sivá - parametre produktu

Bavlnené posteľné obliečky BUNKU sivá - história ceny a dostupnosti

Bavlnené posteľné obliečky BUNKU sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Bavlnené posteľné obliečky BUNKU sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?