Posteľná rodinná súprava z mikrovlákna STELLA s plachtami a obliečkami na vankúšiky, 8dielna

Posteľná rodinná súprava z mikrovlákna STELLA s plachtami a obliečkami na vankúšiky, 8dielna

Posteľná rodinná súprava z mikrovlákna STELLA s plachtami a obliečkami na vankúšiky, 8dielna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Posteľná rodinná súprava z mikrovlákna STELLA s plachtami a obliečkami na vankúšiky, 8dielna - popis produktu

Posteľné rodinné obliečky STELLA so štylizovanou potlačou listov v teplých farbách bude pôsobivou dekoráciou vašej spálne lákajúce ku spočinutiu a zachumlaniu sa do perín. Tieto obliečky sú vyrobené z hebkého brúseného mikrovlákna prémiovej kvality, ktoré v lete príjemne chladia, v zime hrejú. Majú jemný zamatový povrch, sú priedušné a príjemné na omak. Veľmi ľahko sa udržujú, sú vhodné aj pre alergikov a nemusia sa žehliť. Obliečky sú vybavené praktickým zapínaním na zips pre jednoduché povliekanie.

Obliečky na prikrývku i vankúše majú z oboch strán potlač, ktorá sa dokonale dopĺňa so žltými napínacími plachtami na vysoké rohy (30 cm) a rovnako farebnými obliečkami na vankúšiky. Vaše lôžko tak bude perfektne farebne zladené.

Odporúčame prať naruby a zapnuté pri teplote 40 °C. Vhodný je prací prostriedok na jemnú farebnú bielizeň bez obsahu bielidiel. Mikrovláknové posteľné obliečky Stella ponúkame v štandardnej dĺžke 140 x 200 cm.

V rodinnom balení obdržíte:

  • 2 x obliečku na vankúš 70 x 90 cm
  • 2 x obliečku na prikrývku 140 x 200 cm
  • 2 x napínacie prestieradlo s vysokými rohmi 90 x 200 cm
  • 2 x obliečku na vankúšik 40 x 40 cm ako darček

Produkt Posteľná rodinná súprava z mikrovlákna STELLA s plachtami a obliečkami na vankúšiky, 8dielna patrí do skupiny produktov Obliečky z mikrovlákna v ponuke e-shopu Dedoma.sk.

Posteľná rodinná súprava z mikrovlákna STELLA s plachtami a obliečkami na vankúšiky, 8dielna - parametre produktu

Posteľná rodinná súprava z mikrovlákna STELLA s plachtami a obliečkami na vankúšiky, 8dielna - história ceny a dostupnosti

Posteľná rodinná súprava z mikrovlákna STELLA s plachtami a obliečkami na vankúšiky, 8dielna - ďalšie zaujímavé produkty

Posteľná rodinná súprava z mikrovlákna STELLA s plachtami a obliečkami na vankúšiky, 8dielna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?