Bavlnené posteľné obliečky JARABINA

Bavlnené posteľné obliečky JARABINA

Bavlnené posteľné obliečky JARABINA

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bavlnené posteľné obliečky JARABINA - popis produktu

Posteľná súprava s krásnym grafickým motívom jarabín bude osobitou a sviežou dekoráciou vašej spálne. Na jednej strane obliečky je potlač jarabínových vetvičiek s plodmi, zo strany druhej potom celoplošná potlač jarabínových lístočkov. Súprava je vyrobená z vysoko kvalitnej 100% bavlny, ktorá je príjemná na pokožke, vysokosavá a vďaka svojej priedušnosti prinášajú bavlnené obliečky pohodlie a spokojný spánok. Obliečky sú vybavené praktickým zapínaním na zips pre ľahké povliekanie.

Tieto obliečky majú certifikát Öko-Tex Standard 100 zaručujúci, že sú vyrobené výhradne zo zdravotne neškodných materiálov. Obliečky ponúkame v štandardnej dĺžke. V sade na jednolôžko dostanete 1 x obliečku na vankúš 70 x 90 cm a 1 x obliečku na prikrývku 140 x 200 cm. Obliečky odporúčame prať naruby a zapnuté v pracom prostriedku na jemnú farebnú bielizeň bez obsahu bielidiel pri teplote do 60 °C.

Produkt Bavlnené posteľné obliečky JARABINA je možné nájsť medzi produktmi v skupine Obliečky z hladkej bavlny, je v ponuke značky FARO TEKSTYLIA, nájdete ho v e-shope Dedoma.sk.

Bavlnené posteľné obliečky JARABINA - parametre produktu

Bavlnené posteľné obliečky JARABINA - história ceny a dostupnosti

Bavlnené posteľné obliečky JARABINA - ďalšie zaujímavé produkty

Bavlnené posteľné obliečky JARABINA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?