Akupresúrna ortéza na koleno InnovaGoods IN0835

Akupresúrna ortéza na koleno InnovaGoods IN0835

Akupresúrna ortéza na koleno InnovaGoods IN0835

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Akupresúrna ortéza na koleno InnovaGoods IN0835 - popis produktu

Akupresúrna ortéza na koleno InnovaGoods IN0835Zbavte sa všetkých bolestí s novou  akupresúrnou ortezou na kolieno InnovaGoods Wellness Care! Vďaka efektívnemu akupresúrnemu systému táto kolenná ortéza s tlakovým bodom za kolenom zmierňuje niekoľko typov bolesti a bolesti, ako je napríklad ischiadická bolesť a problémy s chrbtom, kolenami alebo bedrami. Dá sa diskrétne používať pod oblečením. Vhodné aj na použitie pri fyzickej aktivite.     Vyrobené z neoprénu, nylonu a elastánu     Suchý zips pre lepšie uchytenie     Úľava od bolesti pri akupresúre     Pohodlné, ľahké a prispôsobivé     Šírka: cca. 13 cm     Balenie a príručka v 24 jazykoch (angličtina, francúzština, španielčina, nemčina, taliančina, portugalčina, holandčina, poľština, maďarčina, rumunčina, dánčina, švédčina, fínčina, litovčina, nórčina, slovinčina, gréčtina, čeština, bulharčina, chorvátčina, slovenčina, estónčina). , Ruština, lotyština)vo V0100835

Produkt Akupresúrna ortéza na koleno InnovaGoods IN0835 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Masážne prístroje od značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Akupresúrna ortéza na koleno InnovaGoods IN0835 - parametre produktu

Akupresúrna ortéza na koleno InnovaGoods IN0835 - história ceny a dostupnosti

Akupresúrna ortéza na koleno InnovaGoods IN0835 - ďalšie zaujímavé produkty

Akupresúrna ortéza na koleno InnovaGoods IN0835 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?