Akupresúrna podložka - malá

Akupresúrna podložka - malá

Akupresúrna podložka - malá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Akupresúrna podložka - malá - popis produktu

Akupresúrna podložka - maláObsah balenia:1x podložkaTechnická špecifikácia:Rozmery: 35 x35 cmMateriál: ABSFarba: čierna s farebnými kamienkamiČeský a anglický popisKamienková masáž chodidielVhodné pre ľudí so sedavým zamestnaním alebo študentovBodová masáž chodidiel v pohodlí domovaReflexná masáž chodidielPodporuje krvný obehBodová masáž a relaxácia v pohodlí domovaAkupresúrna podložka dokonale splní účel domácej reflexnej masáže. Istou výhodou je, že nemusíte chodiť k žiadnemu masérovi a masáž chodidiel zvládnete vďaka podložke úplne sami doma či v kancelárii. Mini akupresúrna podložka je čierna a má na sebe rôzne farebné kamienky, ktoré vyplňujú obrysy chodidiel. Kamienky zodpovedajú bodom v tele a chodením po nich uvoľňujete vždy danú časť tela.Popis v českom a anglickom jazyku vám odhalí, aké to sú. Vďaka masáži chodidiel podporujete celkový krvný obeh v tele. Dochádza k uvoľneniu tela aj mysle.

Produkt Akupresúrna podložka - malá patrí do skupiny produktov Masážne prístroje od značky B2bgifter v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Masážne podložky, patrí značke B2bgifter, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Akupresúrna podložka - malá patrí do skupiny produktov Akupresúrne podložky, patrí pod značku B2bgifter, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Akupresúrna podložka - malá - parametre produktu

Akupresúrna podložka - malá - história ceny a dostupnosti

Akupresúrna podložka - malá - ďalšie zaujímavé produkty

Akupresúrna podložka - malá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?