Akupresúrna podložka na nohy VG5557

Akupresúrna podložka na nohy VG5557

Akupresúrna podložka na nohy VG5557

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Akupresúrna podložka na nohy VG5557 - popis produktu

Akupresúrna podložka na nohy VG5557Akupresúrna masážna podložka je ideálnym nápadom na zlepšenie pohody, zdravia a imunity. Je veľmi nápomocná pri znižovaní rôznych typov napätia a pri dosahovaní relaxácie. Pomáha pri bolestiach chrbtice, hlavy, krku a migrény. Pôsobí priaznivo na problémy s ischiasom a depresiami. Výčnelky umiestnené v podložke pôsobením telesnej hmotnosti vyvíjajú tlak na pokožku. Tým sa zvyšuje prekrvenie tlakovej oblasti tela, uvoľňujú sa svaly a zlepšujú sa životné funkcie. Rohož sa dá použiť aj na korekčné cvičenie nôh. Podložka obsahuje viac ako 2 800 masážnych bodov, stimuluje reflexné body na chodidle.Základné funkcie:Uvoľňuje teloZnižuje svalové napätiePomáha odstraňovať toxíny z telaZvyšuje hladinu endorfínovPomáha pri problémoch so spánkom a únavePozitívne vplýva na psychikuZlepšuje krvný obehZlepšuje tráviace ťažkostiZvyšuje odolnosť telaParametre:2 800 masážnych bodovMateriál: plastRozmery: 35 cm x 36 cmFarba: ružováVerk-G 15557

Produkt Akupresúrna podložka na nohy VG5557 patrí do skupiny produktov Masážne prístroje od značky ISOTRA v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Masážne podložky, patrí značke ISOTRA, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Akupresúrna podložka na nohy VG5557 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Akupresúrne podložky, patrí pod značku ISOTRA, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Akupresúrna podložka na nohy VG5557 - parametre produktu

Akupresúrna podložka na nohy VG5557 - história ceny a dostupnosti

Akupresúrna podložka na nohy VG5557 - ďalšie zaujímavé produkty

Akupresúrna podložka na nohy VG5557 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?