Masážny prístroj sedačka InnovaGoods Shiatsu Seat Mat 0925

Masážny prístroj sedačka InnovaGoods Shiatsu Seat Mat 0925

Masážny prístroj sedačka InnovaGoods Shiatsu Seat Mat 0925

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Masážny prístroj sedačka InnovaGoods Shiatsu Seat Mat 0925 - popis produktu

Masážny prístroj sedačka InnovaGoods Shiatsu Seat Mat 0925Vychutnajte si relaxačnú a revitalizujúcu masáž v aute, kancelárii alebo doma s novou masážnou sedačkou Shiatsu InnovaGoods Wellness Relax! Je založená na starodávnej japonskej technike shiatsu, ktorá usmerňuje životnú energiu prostredníctvom tlaku na rôzne body tela. Tento termálny masážny prístroj je ideálny na uvoľnenie svalov a dosiahnutie príjemného pocitu pohody. Účinne pôsobí na oblasti krku, chrbta, pásu a stehien.    Vyrobené z polyesteru a špongie    Pohodlné, mäkké a pružné    Ergonomický dizajn    5 masážnych nastavení    3 úrovne intenzity    3 rýchlosti: minimálna, stredná a vysoká    Funguje nezávisle od tepla    Diaľkové ovládanie s káblom    Bočné vrecko na uloženie kontroly    Elastické remienky, ktoré držia na sedadle    patrí sem:        1 autoadaptér        1 zástrčka (100 - 240 V, 50 - 60 Hz, 200 mA / 12 V - 550 mA)    Príkon: 7 W    Príkon: 12 V    Približne. rozmery: 48 x 105 x 3 cm    Balenie a príručka v 24 jazykoch (angličtina, francúzština, španielčina, nemčina, taliančina, portugalčina, holandčina, poľština, maďarčina, rumunčina, dánčina, švédčina, fínčina, litovčina, nórčina, slovinčina, gréčtina, čeština, bulharčina, chorvátčina, slovenčina, estónčina). , Ruština, lotyština).V0100925

Produkt Masážny prístroj sedačka InnovaGoods Shiatsu Seat Mat 0925 patrí do skupiny produktov Masážne prístroje od značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Masážny prístroj sedačka InnovaGoods Shiatsu Seat Mat 0925 - parametre produktu

Masážny prístroj sedačka InnovaGoods Shiatsu Seat Mat 0925 - história ceny a dostupnosti

Masážny prístroj sedačka InnovaGoods Shiatsu Seat Mat 0925 - ďalšie zaujímavé produkty

Masážny prístroj sedačka InnovaGoods Shiatsu Seat Mat 0925 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?