Masážna vibračná pomôcka InnovaGoods IN0719

Masážna vibračná pomôcka InnovaGoods IN0719

Masážna vibračná pomôcka InnovaGoods IN0719

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Masážna vibračná pomôcka InnovaGoods IN0719 - popis produktu

Masážna vibračná pomôcka InnovaGoods IN0719Doprajte si relaxačnú a obohacujúcu masáž doma s vynikajúcou vibračnou masážou tela InnovaGoods Wellness Relax! Môžete masírovať akúkoľvek časť tela vibráciami, čím získate príjemný pocit pohody.     Vyrobené z polyesteru a polyamidu     Tlačidlo zapnutia / vypnutia     2 intenzity vibrácií     Jednoduché, pohodlné a praktické použitie     Funguje s batériami (2 x AA, nie sú súčasťou)     Približne. rozmery: 24 x 12 x 5 cm     Nastaviteľný popruh (Približná maximálna dĺžka: 100 cm)     Dizajn vhodný pre rôzne časti tela: brucho, stehná, krčné, ramená, chrbát atď.V0100719

Tento produkt sa nachádza v kategórii Masážne pomôcky, vyrába ho značka InnovaGoods, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Masážna vibračná pomôcka InnovaGoods IN0719 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Masážne prístroje od značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Masážna vibračná pomôcka InnovaGoods IN0719 - parametre produktu

Masážna vibračná pomôcka InnovaGoods IN0719 - história ceny a dostupnosti

Masážna vibračná pomôcka InnovaGoods IN0719 - ďalšie zaujímavé produkty

Masážna vibračná pomôcka InnovaGoods IN0719 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?