Masážna pomôcka InnovaGoods Rolax Muscle Roller Self-Massager

Masážna pomôcka InnovaGoods Rolax Muscle Roller Self-Massager

Masážna pomôcka InnovaGoods Rolax Muscle Roller Self-Massager

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Masážna pomôcka InnovaGoods Rolax Muscle Roller Self-Massager - popis produktu

Masážna pomôcka InnovaGoods Rolax Muscle Roller Self-MassagerInnovaGoods uľahčuje uprednostňovanie vašej osobnej starostlivosti bez akýchkoľvek výhovoriek, pretože ponúka to najlepšie a najnovšie položky krásy, relaxácie a pohody! Tieto  InnovaGoods Wellness Relax  Rolax Muscle Roller Self-masér je dobrým príkladom z nich! Objavte širokú škálu vysoko kvalitných výrobkov, ktoré vynikajú svojou funkčnosťou, efektívnosťou a inovatívnym dizajnom.Samoobsluha na svaly s valcami, ktorých hlavnou funkciou je urýchlenie regeneračného a relaxačného procesu po fyzickom cvičení. Ako sekundárne použitie a vďaka svojim valčekom s odtokovým účinkom je tiež veľmi účinný pri anticelulitídnych masážach (sprevádzané pleťovým mliekom alebo krémom). Umožňuje masírovať ktorúkoľvek časť tela, najmä nohy, ramená, plecia, boky atď. Tlak masáže určuje jednotlivec v závislosti od sily, ktorú vynakladá na tento ručný masážny prístroj.materiál:PPEVAModerný a ergonomický dizajnunisexTyp: ManuálneĽahké použitie, ľahké a praktickéRegeneračný, relaxačný a odvodňovací efektIdeálne pre nohy, ramená, plecia, boky atď.Používajte priamo na pokožku alebo na odevVoľný tlak vyvíjaný používateľomPriaznivé účinky:uvoľnite a uvoľnite svalyspevňuje pokožku a zlepšuje jej vzhľadĽahko sa prepravuje a skladujePribližne. rozmery: 25 x 27 x 5 cmBalenie a príručka v 24 jazykoch (angličtina, francúzština, španielčina, nemčina, taliančina, portugalčina, holandčina, poľština, maďarčina, rumunčina, dánčina, švédčina, fínčina, litovčina, nórčina, slovinčina, gréčtina, čeština, bulharčina, chorvátčina, slovenčina, estónčina). , Ruština a lotyština)inV0103075

Produkt Masážna pomôcka InnovaGoods Rolax Muscle Roller Self-Massager je možné nájsť medzi produktmi v skupine Masážne pomôcky, vyrába ho značka InnovaGoods, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Masážne prístroje od značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Masážna pomôcka InnovaGoods Rolax Muscle Roller Self-Massager - parametre produktu

Masážna pomôcka InnovaGoods Rolax Muscle Roller Self-Massager - história ceny a dostupnosti

Masážna pomôcka InnovaGoods Rolax Muscle Roller Self-Massager - ďalšie zaujímavé produkty

Masážna pomôcka InnovaGoods Rolax Muscle Roller Self-Massager - ako nakúpiť najvýhodnejšie?