Ako som sa stala Milou #8102027

Ako som sa stala Milou #8102027

Ako som sa stala Milou #8102027

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ako som sa stala Milou - popis produktu

Elektronická kniha Ako som sa stala Milou:Novinka od autorky romantickej série DIMILY, ktorej príbeh je zasadený do Los Angeles a Nashvillu počas dlhého a horúceho leta. Prvá časť neodolateľne návykovej a vzrušujúcej trilógie pretkanej láskou, priateľstvom, rodinnými konfliktmi a kopou romantiky. Život šestnásťročnej Mily sa zdá ako splnený sen. Meno slávneho otca ju dostane na každý večierok, kúpe sa v svetle reflektorov a bohatstve. No urobila chybu, ktorú jej médiá nevedia odpustiť. Aby si schladila hlavu, rodičia ju pošlú na druhý koniec krajiny za starým otcom. Perfektné riešenie, však? Mila si tým nie je taká istá. Desí ju, že nebude môcť stráviť prázdniny s kamošmi. A len chvíľu po prílete jej plány na pokojné leto skríži Blake. Ten totiž vie, aké je žiť pod drobnohľadom verejnosti – pozná to neustále napätie a drámu. Možno majú Mila a Blake spoločného oveľa viac ako hádky a nevraživosť na prvý pohľad. Oveľa viac než by si ktorýkoľvek z nich chcel priznať. Možno by sa tej narastajúcej náklonnosti a vzrušeniu Mila nemala vyhýbať.

Tento produkt nájdete v skupine Elektronické knihy, patrí značke Cooboo, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt Ako som sa stala Milou #8102027 patrí do skupiny produktov Knihy pre deti, patrí značke Cooboo, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii E-knihy pre deti, je v ponuke značky Cooboo v ponuke e-shopu Alza.sk.

Ako som sa stala Milou - parametre produktu

Ako som sa stala Milou - história ceny a dostupnosti

Ako som sa stala Milou - ďalšie zaujímavé produkty

Ako som sa stala Milou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?