Americká kráľovná #9490757

Americká kráľovná #9490757

Americká kráľovná #9490757

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Americká kráľovná - popis produktu

Elektronická kniha Americká kráľovná:Ako môže prvá kráľovná Ameriky vládnuť s roztriešteným srdcom? Amerike prvý raz vládne kráľovná Beatrice. Musela sa vzdať lásky, Connora by na tróne po jej boku Američania nikdy neprijali. Láme jej to srdce, no dohodnutá svadba s Theodorom je nevyhnutná. A aj keď k Beatrice vzhliada celá Amerika, cíti sa úplne sama. Beatrice nikdy nepredpokladala, že byť dobrou kráľovnou znamená prísť o vlastný život. No čím viac času trávi s Theodorom, uvedomuje si jeho silu, dobrosrdečnosť a nepopierateľnú príťažlivosť. Kto pomôže Beatrice stať sa kráľovnou, akú si Amerika zaslúži?

Produkt Americká kráľovná #9490757 patrí do skupiny produktov Elektronické knihy, patrí značke Cooboo, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Knihy pre deti, patrí značke Cooboo, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt Americká kráľovná #9490757 patrí do skupiny produktov E-knihy pre deti, je v ponuke značky Cooboo v ponuke e-shopu Alza.sk.

Americká kráľovná - parametre produktu

Americká kráľovná - história ceny a dostupnosti

Americká kráľovná - ďalšie zaujímavé produkty

Americká kráľovná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?