Zamilovaná #9418147

Zamilovaná #9418147

Zamilovaná #9418147

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zamilovaná - popis produktu

Elektronická kniha Zamilovaná:Nový dievčenský román Mirky Varáčkovej. Po Nepobozkanej prichádza Zamilovaná! Val je nenapraviteľná knihomoľka. Miluje dievčenské knižky a sníva o frajerovi, ktorý by nebol o nič horší ako hrdinovia zo stránok kníh, no namiesto bozkov dostane počas letných prázdnin sadru. Lebo ju zasypala knižnica. S rovnako nepochopeným kamošom trávi čas pri dedinskom rybníku a pri zakázanej poézii spolu nadávajú na nespravodlivosť života. Až keď sa v neobývanom susedstve objaví vlčiak so zaujímavým majiteľom a zachráni im v nepríjemnej situácii zadok, začne Val svitať na lepšie časy.

Produkt Zamilovaná #9418147 patrí do skupiny produktov Elektronické knihy, patrí značke Cooboo, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Knihy pre deti, patrí značke Cooboo, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt Zamilovaná #9418147 patrí do skupiny produktov E-knihy pre deti, je v ponuke značky Cooboo v ponuke e-shopu Alza.sk.

Zamilovaná - parametre produktu

Zamilovaná - história ceny a dostupnosti

Zamilovaná - ďalšie zaujímavé produkty

Zamilovaná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?