IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak – chodí, reve, dýcha paru 41 cm

IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak – chodí, reve, dýcha paru 41 cm

IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak – chodí, reve, dýcha paru 41 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 43,24 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak – chodí, reve, dýcha paru 41 cm - popis produktu

Rozprrávkový drak na diaľkové ovládanie je skvelou ponukou pre deti a fanúšikov rozprávkových bytostí. Hrdlo je zvýraznené modrou farbou. Oči draka svietia na červeno a vydáva hlasný dunivý zvuk. Má pohyblivú hlavu a krídla. Diaľkové ovládanie v tvare skameneliny má dve tlačidlá.Tlačidlo na ľavej strane trupu spúšťa rev, chôdzu a pohyb hlavy a krídel a tlačidlo na pravej strane aktivuje „ohňové dýchanie“ a rozžiarené oči a ústa. Po naliatí vody do otvoru na hlave a spustení hračky sa uvoľní para. Drak je vyrobený z plastu.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Súprava obsahuje:Model drakaDiaľkový ovládač3 ks batérii typu AA 1,5VNapájanie:Diaľkové ovládanie: 3 ks batérii typu AA 1,5 V (nie je súčasťou balenia)Drak: 3 ks batérii typu AA 1,5 V (sú súčasťou balenia)Rozmery: Drak: 38 cm x 28 cm / dĺžka x výškaBalenie: 40,5 cm x 13,5 cm x 31 cm / dĺžka x šírka x výškaOvládanie pomocou diaľkového ovládača s dvojitou funkciou dovoľuje drakovi pohybovať sa a spúšťať zvukové a svetelné efekty. Intenzívne sfarbenie hračky v kombinácii so žiariacími prvkami priťahuje detskú pozornosť. Interaktívne hračky poskytujú deťom nie len zábavu, ale aj ich postupne učia, ako používať najnovšie elektronické zariadenia. Diaľkovo ovládaný robot drak je ľahko ovládateľný, ale súčasne je to aj atraktívne zariadenia, ktoré vyžaduje sústredenie a zainteresovanie hrajúceho sa dieťaťa.

RC model IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak – chodí, reve, dýcha paru 41 cm:Moderná a skvele ovládateľná hračka, ktorú nebudete chcieť pustiť z ruky, práve to je IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak – chodí, reve, dýcha paru 41 cm. Už sa stačí len chopiť ovládača a zábava môže začať. Kľúčové prednosti RC modelu IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak – chodí, reve, dýcha paru 41 cm RC model IKONKA zabaví vás aj deti na dlhšiu dobu Ovládanie je veľmi intuitívne Odporúčané od 5 rokov

Drak Smok na diaľkové ovládanie je skvelá hračka pre deti a starších fanúšikov prehistorických postáv.

Produkt IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak – chodí, reve, dýcha paru 41 cm patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky DR, IKONKA, Toys Group v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Interaktívne hračky, je v ponuke značky DR, IKONKA, Toys Group, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak – chodí, reve, dýcha paru 41 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine RC Modely, patrí značke DR, IKONKA, Toys Group, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak – chodí, reve, dýcha paru 41 cm má priradený EAN kód 5903039710504.

IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak – chodí, reve, dýcha paru 41 cm - parametre produktu

IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak – chodí, reve, dýcha paru 41 cm - história ceny a dostupnosti

IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak – chodí, reve, dýcha paru 41 cm - ďalšie zaujímavé produkty

IKONKA RC dinosaurus ovládaný drak – chodí, reve, dýcha paru 41 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?